Miquel Pueyo, Municipals 2019, Paeria Lleida, ERC Lleida

L’assemblea local d’ERC aprova per unanimitat l’acord d’investidura de Miquel Pueyo com alcalde de Lleida

Aquest document recull totes les qüestions prèvies necessàries per obtenir el suports de Junts per Catalunya-Lleida i el Comú de Lleida a la seva investidura, fruit de les reunions dutes a terme els darrers dies amb les dues formacions

L’assemblea local d’ERC aprova per unanimitat l’acord d’investidura de Miquel Pueyo com alcalde de Lleida
L’assemblea local d’ERC aprova per unanimitat l’acord d’investidura de Miquel Pueyo com alcalde de Lleida | ERC Lleida

L’assemblea local d’Esquerra Lleida ha aprovat avui l’acord d’investidura de Miquel Pueyo, el qual és compartirà amb els grups de Junts per Catalunya-Lleida i del Comú de Lleida a fi i efecte que el candidat republicà esdevingui alcalde de Lleida el proper dissabte. Els republicans consideren que aquest acord recull totes les qüestions prèvies necessàries per obtenir el suports de les dues formacions, fruit de les negociacions dutes a terme els darrers dies.

Josep Maria Romero, president de la secció local de Lleida, explica que és un acord just i coherent amb el que la formació republicana va expressar durant la campanya electoral i que inclou els acords de model de ciutat compartits amb la resta de formacions. “Aquest acord d’investidura es fruit de les reunions prèvies mantingudes amb la resta de forces polítiques per teixir i liderar aquest procés de canvi de govern a la ciutat de Lleida”.

En aquest sentit, Romero explica que les tres formacions coincideixen en la necessitat d’endegar un procés de regeneració democràtica i transformació de la ciutat, inspirat pels valors republicans, la transparència, la sostenibilitat i compromès en la justícia social. “Aquest acord, el qual hem aprovat avui, expressa els grans eixos de govern per fer possible aquest canvi a la ciutat de Lleida”.

El republicà recorda que aquest acord és exclusivament per investir Miquel Pueyo com a alcalde de Lleida el proper dissabte. “Posteriorment tractarem els acords necessaris per assolir un govern estable a la nostra ciutat, el primer pas però, és que Miquel Pueyo assumeixi l’alcaldia amb els suports necessaris de la resta de formacions”

Aquesta setmana els republicans compartiran aquest acord amb el Comú de Lleida i Junts per Catalunya-Lleida a fi i efecte de què el signin per a fer conjuntament Miquel Pueyo alcalde el proper dissabte.