Miquel Pueyo, Municipals 2019, Lleida Republicana, Paeria Lleida

La candidatura d’ERC es presenta dissabte al migdia a Cappont

La llista que encapçala Miquel Pueyo s’ha fet la fotografia de grup a Pardinyes

Fotografia oficial de la candidatura d'ERC per a les eleccions municipals de Lleida
Fotografia oficial de la candidatura d'ERC per a les eleccions municipals de Lleida

Aquest dissabte, 13 d’abril, Esquerra Republicana farà la presentació de la candidatura que encapçala Miquel Pueyo en un acte al barri de Cappont, a la Plaça Blas Infante, a les 12 del migdia. L’objectiu és donar a conèixer els membres de la llista i les línies principals del projecte republicà.


Malgrat que serà la primera vegada que es podrà veure la candidatura públicament, aquest cap de setmana ja es va fer la fotografia oficial al parc del cobriment de les vies, al barri de Pardinyes.


Per a Pueyo, “anar als barris i ser a prop dels seus veïns i veïnes és una de les prioritats de la candidatura en aquesta precampanya, en què hem escoltat les seus propostes i inquietuds per a l’elaboració del programa electoral.”


“La Paeria ha de ser una institució al servei de les persones, oberta als barris i que doni suport a les entitats i els col·lectius que fan bategar la ciutat”, destaca l’alcaldable d’ERC.


A finals de març els militants de la Secció Local d’ERC a Lleida van aprovar en assemblea la llista de candidats i candidates que es presentarà a les eleccions municipals del 26 de maig a la Paeria, gairebé la meitat dels quals són independents, d’altres formacions polítiques com el Jovent Republicà, Moviment d’Esquerres-MES i Avancem, i de la plataforma de suport a Pueyo, anomenada Lleida Republicana.


La candidatura està formada per 15 dones i 12 homes que provenen de diversos sectors professionals com el comerç, la docència, el treball social, la medicina o el món de la música. La jurista Jordina Freixanet (MES) és la número 2 de la llista, seguida pel geògraf Jaume Rutllant i la metgessa Montse Pifarré. La segueixen l’experta en igualtat Regina Cairol, la fundadora de Colors de Ponent Sandra Castro, el productor musical Ignasi Amor, la consultora de mitjans digitals Mariama Sall, el mag Adrià Codina (Jovent Republicà) i la presidenta d’Slow Shop Anna Costa. Tanquen la llista l’ex regidora Montse Bergés, la diputada al Parlament Gemma Espigares i el diputat al Congrés i cap de llista a les eleccions generals per Lleida, Xavier Eritja