Miquel Pueyo, Municipals 2019

Per què faré vaga aquest 21 de febrer?

Per què faré vaga aquest 21 de febrer?
Per què faré vaga aquest 21 de febrer?

Aquest dijous, 21 de febrer, jo també faré vaga i em manifestaré - a Lleida - a l’hora prevista. M’afegeixo a aquesta acció tant per la seua dimensió de reivindicació laboral (derogació de la reforma laboral del PP del 2012, recuperació de les lleis catalanes vetades pel Tribunal Constitucional, implementació d'un salari mínim català de 1.200 euros, la igualtat de gènere als centres de treball i funció pública de qualitat amb condicions laborals dignes) com per protestar contra el retrocés de drets socials i polítics que  s'està produint a Catalunya i contra el judici de l’1-O als polítics catalans i a l’independentisme democràtic i pacífic, com a opció política.

Sobren raons per prendre part en aquesta vaga i - sobretot- sobren raons per lluitar pacíficament contra un procés de limitació creixent dels drets de les persones que no només afecta Catalunya, sinó el conjunt de l’estat espanyol.

Em permeto acabar citant una frase molt breu, però molt significativa, de Josep Pallach: “Cap ciutadà no és lliure si el seu poble no n’és.”

Miquel Pueyo
Candidat a l'alcaldia de Lleida