Lhermitte: “La clau per guanyar les eleccions és que la gent arribi a conèixer el candidat i la força de la militància”

Ell és periodista, llicenciat en Ciències de la Comunicació i màster en Comunicació Política i gestió de Campanyes. ha assessorat desenes de candidats i col·lectius progressistes i va ser el cap de comunicació i campanya de José Mújica, president d’Uruguay.

Lhermitte i Pueyo durant la classe
Lhermitte i Pueyo durant la classe
Marcel Lhermitte, periodista i expert en comunicació en campanyes electorals, ha visitat avui la Universitat de Lleida (UdL) de la mà de Miquel Pueyo, professor de comunicació i candidat d’ERC a l’alcaldia de Lleida, per oferir una classe sobre comunicació en campanyes electorals.
 
Lhermitte ha assessorat desenes de candidats i col·lectius progressistes a Uruguai, Xile i França i va ser el cap de comunicació i campanya per gairebé deu anys de José Mújica, president d’Uruguay. Segons Lhermitte, la clau per guanyar unes eleccions és que la gent arribi a conèixer bé al candidat, i involucrar al màxim la militància per transmetre la força del candidat i del programa. 
 
Durant la classe d’avui, el periodista ha explicat els detalls de la l’última campanya a la presidència de Pepe Mújica, president d’Uruguay, “Va ser una campanya molt atípica, perquè a mitjans de campanya no vam arribar als resultats esperats segons els sondejos, però gràcies a involucrar molt a la gent i fer arribar el candidat a tots els sectors de la població, potenciant més la persona que el partit, va fer que els resultats donessin el tomb esperat i Mujica fos el candidat més votat”, explica LHermitte.
 
Miquel Pueyo ha agraït al periodista la seva visita a Lleida i ha explicat que sempre que ve algú de rellevància en el món de la comunicació a Lleida, s’hi posa en contacte per fer-lo venir a donar una classe als seus alumnes i a tothom que hi vulgui assistir.