• ERC Lleida

    Pueyo: ‘Des de Lledoners Junqueras em va insistir en no deixar passar l’oportunitat històrica de fer de Lleida la segona ciutat republicana de Catalunya’

    El Teatre de l’Escorxador de Lleida ha acollit aquest vespre la presentació del llibre ‘Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures’ de la mà del seu autor i excap de gabinet de Junqueras, Sergi Sol; el candidat d’Esquerra Republicana a l’Alcaldia de Lleida, Miquel Pueyo; i la portaveu nacional del partit, Marta Vilalta.   Pueyo ha definit el llibre com ‘un reconeixement a uns generals que no van enviar la infanteria a “rebre”' i ha destacat que ‘Puigdemont, Junqueras i Rovira, sobretot, van assumir la seua responsabilitat’, referint-se als fets anteriors al referèndum.

  • ERC Lleida

    Presentació del llibre ‘Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures’, aquest dijous a Lleida

    L’excap de gabinet d’Oriol Junqueras, Sergi Sol, presentarà el seu llibre ‘Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures’ demà dijous, 10 de gener, al Teatre de l’Escorxador de Lleida. L’acte, que tindrà lloc a les vuit del vespre, estarà apadrinat per Miquel Pueyo, candidat d’Esquerra Republicana a l’Alcaldia de Lleida; Marta Vilalta, Vicesecretària General d’Estratègia, Entorn i Gestió del Coneixement i portaveu nacional del partit; i Maxi Calero, amic d’Oriol Junqueras i un dels impulsors de la plataforma Free Junqueras.