• Lleida Republicana

  Pueyo: “Farem una República de tothom, per a tothom i construïda entre tots i totes i això passa per governar la Paeria”

  El candidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Lleida, Miquel Pueyo, ha animat els lleidatans i lleidatanes a participar i implicar-se en el naixement d' "una República de tothom, per a tothom i construïda entre tots i totes", en un acte aquest dissabte a Pardinyes en què també han participat Jordina Freixanet, de MES Moviment d’Esquerres, i el diputat al Congrés, Gabriel Rufián. Pueyo ha fet una crida a la mobilització per aconseguir el canvi a la Paeria: "Som aquí per animar-vos a desbordar pacíficament l’escena política dominada per la casta d’aquesta ciutat, que és en bona part hereva del provincianisme tradicional".

 • Municipals 2019

  ERC comença aquest dissabte la «Marató d'idees per la ciutat de Lleida» al barri de Mangraners

  La candidatura d'Esquerra Republicana amb Avancem i MES i el Jovent Republicà a l'alcaldia de Lleida, encapçalada per Miquel Pueyo, comença aquest dissabte la primera d'un total de 9 trobades als barris de Lleida per teixir un programa electoral on els veïns i veïnes de la ciutat siguin els protagonistes. L'objectiu d'aquesta marató d'idees – que comença aquest dissabte 26 de gener i que acaba el 2 de març – és “escoltar les propostes i els neguits dels lleidatans i lleidatanes i trobar l'essència de cada barri de Lleida, detectar les idees claus de cadascun per poder elaborar un programa realista i, sobretot, un programa on la ciutadania en sigui la principal protagonista".

 • Municipals 2019

  Pueyo a Ua1: “ERC treballa per a fer una candidatura àmplia, per constituir una alternativa real després de 39 anys de govern del PSC a Lleida”

  El candidat d'Esquerra Republicana a la Paeria, Miquel Pueyo, ha parlat aquest dimarts 15 de gener de quins són els valors i les bases que conformaran el projecte que encapçala per aconseguir la alcaldia a la ciutat de Lleida. Ho ha explicat en una entrevista a l'emissora lleidatana Ua1. Pueyo afirma que la formació republicana està treballant per a fer una candidatura àmplia i convertir-se en l'alternativa real al bloc del 155. “Cal un canvi després de 39 anys d'un mateix partit a Lleida, el PSC, i tan sols Esquerra té l'aval històric per protagonitzar aquest canvi honest”, apunta el candidat d'ERC.