• ERC Lleida

  Pueyo: ‘Des de Lledoners Junqueras em va insistir en no deixar passar l’oportunitat històrica de fer de Lleida la segona ciutat republicana de Catalunya’

  El Teatre de l’Escorxador de Lleida ha acollit aquest vespre la presentació del llibre ‘Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures’ de la mà del seu autor i excap de gabinet de Junqueras, Sergi Sol; el candidat d’Esquerra Republicana a l’Alcaldia de Lleida, Miquel Pueyo; i la portaveu nacional del partit, Marta Vilalta.   Pueyo ha definit el llibre com ‘un reconeixement a uns generals que no van enviar la infanteria a “rebre”' i ha destacat que ‘Puigdemont, Junqueras i Rovira, sobretot, van assumir la seua responsabilitat’, referint-se als fets anteriors al referèndum.

 • ERC Lleida

  Presentació del llibre ‘Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures’, aquest dijous a Lleida

  L’excap de gabinet d’Oriol Junqueras, Sergi Sol, presentarà el seu llibre ‘Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures’ demà dijous, 10 de gener, al Teatre de l’Escorxador de Lleida. L’acte, que tindrà lloc a les vuit del vespre, estarà apadrinat per Miquel Pueyo, candidat d’Esquerra Republicana a l’Alcaldia de Lleida; Marta Vilalta, Vicesecretària General d’Estratègia, Entorn i Gestió del Coneixement i portaveu nacional del partit; i Maxi Calero, amic d’Oriol Junqueras i un dels impulsors de la plataforma Free Junqueras.

 • Esmorzar d'any nou amb càrrecs d'ERC i periodistes
  Municipals 2019

  Pueyo: 'Treballem per liderar un canvi honest per una Lleida republicana, justa, compromesa, saludable, connectada i propera'

  El candidat d’Esquerra Republicana a l’Alcaldia de Lleida, Miquel Pueyo, ha deixat clar aquest dilluns que 'Esquerra i el seu espai de confluència es presenta a les eleccions municipals de Lleida amb una voluntat i aspiració clara i objectiva de liderar el canvi a la ciutat, un canvi avalat pel fet de ser una força republicana des dels anys 30 amb una profunda honestedat des del punt de vista personal i de l’organització.” Finalment, ha sentenciat: “el cicle de clarobscurs del PSC s’ha acabat, amb més ombres que llums.