Municipals 2019

Jordina Freixanet, de MES, s’incorpora a la candidatura de Miquel Pueyo per a les Municipals a Lleida

Jordina Freixanet és la primera incorporació a la llista plural i transversal amb la que Esquerra Republicana, MES-Avancem i el Jovent Republicà es presentaran a les eleccions municipals d’aquest mes de maig a Lleida. Freixanet prové del moviment socialista i forma part de MES, Moviment d’Esquerres.

“Creiem que Lleida necessita un canvi radical (des de l’arrel): un canvi de formes, un canvi en el fons, en l’estratègia, en la mirada i en l’aplicació de polítiques municipals d’esquerres transformadores” ha assenyalat Freixanet i ha afegit que “la candidatura que confegeix Miquel Pueyo és l’opció i l’oportunitat de fer la Lleida republicana, l’alternativa real a la ciutat de Lleida”.

Miquel Pueyo mostra la satisfacció d’incorporar “una persona de la tradició socialista catalana que té arrels en Capmany, Jaume Magre, Marta Mata i Pasqual Maragall, per fer una Lleida amb més vitalitat, que funcioni bé i que atengui millor les necessitats de les persones”. Pueyo ha insistit en la necessitat de liderar el “canvi honest” a Lleida. “Per fer aquest canvi, necessitem una alternativa electoral àmplia, transversal i dialogant”, afegeix l’alcaldable a la Paeria. Pueyo destaca la incorporació d’algú amb un perfil personal, professional i polític com el de Jordina Freixanet, “és una magnífica notícia i una demostració de la nostra capacitat de sumar forces per construir una Lleida republicana: lliure, justa i compromesa”.

Jordina Freixanet, de 35 anys, és llicenciada en Dret per la Universitat de Lleida i ha desenvolupat tota la seva carrera professional en el camp del dret administratiu i la gestió pública ocupant diferents càrrecs de comandament intermedi a la Generalitat de Catalunya. En el camp de l’activisme social, Freixanet forma part del Grup de Dones de Lleida, així com de l’Associació de la Festa de Moros i Cristians i del Centre Excursionista de Lleida.